Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مقامات ارشد کاخ سفید معتقد است یوتیوب نیز مانند فیس بوک اقدامات کافی برای مقابله با اخبار جعلی واکسن کووید انجام نمی دهد.

به گفته یک منبع آگاه کاخ سفید علاوه بر فیس بوک، یوتیوب از شبکه‌های اجتماعی به حساب می‌آید که به طور رسمی مسئول گسترش اخبار جعلی درباره واکسن‌های کووید ۱۹ است و اقدامات کافی برای مقابله با آن انجام نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتقاد در حالی بیان می‌شود که یک هفته قبل جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در سخنان خود فیس بوک و شبکه‌های اجتماعی را به دلیل محدود نکردن اخبار جعلی درباره این موضوع «قاتل» به حساب آورد. البته بایدن پس از آن از شدت اظهاراتش کاست.

به گفته یکی از مقامات ارشد، یک چالش مهم در این زمینه عملکرد غیرمنسجم است. یوتیوب (زیرمجموعه گوگل) و فیس بوک خود تصمیم می‌گیرند چه اطلاعاتی در پلتفرم هایشان باقی بماند. اما نتایج عملکرد آنها دولت را چندان راضی نکرده است.

این مقام ارشد می‌گوید: فیس بوک و یوتیوب قاضی، هیأت منصفه و مجری قانون درباره محتوای و رویدادهای داخل پلتفرم هایشان هستند. آنها خودشان به عملکردشان نمره می‌دهند.

پس از آنکه جین ساکی سخنگوی کاخ سفید و ویوک مورتی جراح کل ایالات متحده آمریکا اشاره کردند گسترش اخبار جعلی درباره واکسن‌ها مقابله با پاندمی و نجات جان انسان‌ها را دشوارتر می‌کند، شبکه‌های اجتماعی با انتقادات وسیع‌تری روبرو شدند.

گزارش مرکز مقابله با نفرت دیجیتال (CCDH) نیز انتقادات کاخ سفید را تأیید می‌کند و نشان می‌دهد ۱۲ حساب کاربری ضد واکسیناسیون حدود دو سوم محتوای علیه واکسن را در فضای آنلاین منتشر می‌کنند. این در حالی است که از موارد گفته شده هنوز ۶ حساب کاربری در یوتیوب فعال هستند./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اخبار جعلی کاخ سفید فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۸۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی

سرهنگ اکبر محمدجعفری گفت: در موضوع واریز سود سهام عدالت به حساب شهروندان و بحث کالابرگ و موارد این چنینی سوءاستفاده‌هایی از طرف مجرمین و کلاهبرداران سایبری صورت می‌گیرد و پیامک جعلی ارسال می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • یک باشگاه جدید: ادامه ماجراجویی ستاره هالیوود در فوتبال
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟