Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدل جوان آمریکایی ثابت کرد که تمام نسل های فلسطینی قابل حذف شدن نیستند، بسیاری از قدرت ها در صدد خاموش کردن صدای مردم فلسطین هستند، اما با مقاومت جوامع سراسر جهان برای آزادسازی این کشور مواجه شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ تنش میان فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی از زمان الحاق در تاریخ 1 جولای سال جاری (2020) به طور دائم در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت های غیر قانونی متعدد صهیونیست ها علیه فلسطینیان که در داخل سرزمین های کرانه باختری و اسرائیل صورت می گیرد منجر به گسترش اشغالگری اسرائیل می شود.

اما دولت صهیونیستی علاوه بر کنترل زمینی برای جلب نظر افکار عمومی و نظارت بر اظهارات عمومی فلسطینی سرمایه گذاری فراوانی کرده است.

 

رسوایی اخیر این دولت به پست اینستاگرامی "بِلا حدید" مدل آمریکایی بسیار معروف، دختر "محمد حدید" معمار فلسطینی مربوط می شود که در آن نسخه ای از گذرنامه آمریکایی پدر خود که محل تولد وی (فلسطین) در آن ثبت شده را به اشتراک گذاشته بود.

اینستاگرام با استناد به نقض استانداردهای جامعه پست او را حذف کرد. حدید در یک استوری به این پلتفرم اینگونه پاسخ داد: "چه بخشی از افتخار من به فلسطین، زادگاه پدرم، قلدری، اذیت و آزار، تصویری یا برهنگی جنسی محسوب می شود؟ آیا ما مجاز نیستیم که در اینستاگرام فلسطینی باشیم؟ این اقدامِ شما در برابر من قلدری است و شما نمی توانید با حذف تاریخ مردم را ساکت کنید. این کار اثر ندارد."

وی پس از آن، 31.5 میلیون دنبال کننده خود را به انتشار تصاویری از محل تولد والدین خود و افتخار به میراث خودشان تشویق و ترغیب کرد.

ظاهرا دلیل حذف این پست استناد اینستاگرام به تصاویر مدارک رسمی بود. این شبکه اجتماعی گفت: "به منظور محافظت از حریم خصوصی جامعه به افراد اجازه نمی دهیم که اطلاعات شخصی خود مانند شماره گذرنامه را در اینستاگرام به اشتراک بگذارند. اما در این مورد، شماره گذرنامه تار شده بود و نباید حذف می شد. ما محتوا را بازیابی کرده و از "بلا حدید" به خاطر این اشتباه عذرخواهی کردیم."

کاملا واضح است که این پاسخ به خاطر نفوذ این مدل جوان و خانواده او است.

 

صداهای دیگر فلسطینی ها که اثر کمتری دارند در همین کانال ها مسکوت مانده و مشمول عذرخواهی عمومی و خصوصی نشدند. حساب کاربری روزنامه نگار 52 ساله فلسطینی در ماه مه توسط فیس‌بوک حذف شد. این روزنامه نگاران اغلب نیروهای اشغالگر و فعالیت های غیر قانونی آنها را پوشش می دادند. این حساب ها به دلیل نقض استانداردهای جامعه حذف شدند، اما فیس‌بوک جزئیات دیگری را ارائه نداد و گفت که نمی توان هیچ کاری برای بازیابی حساب های آنها انجام داد.

یکی از روزنامه نگاران طی گزارشی گفت: "من 3 صفحه فیس‌بوک (2 حساب کاربری رسمی به زبان عربی و انگلیسی و 1 حساب شخصی) دارم. تمام آنها از بین رفتند."

یک خبرنگار پس از حذف دائمی حساب خود گفت: "هر چیزی که پست می کردم در خطر نابودی بود. اگر فیلم هایی از حملات مهاجران صهیونیستی به کشاورزان یا درگیری ها با سربازان صهیونیستی منتشر می کردم از بین می رفتند."

وی افزود: "یک پست ساده که قتل یک فلسطینی به دست نیروهای صهیونیستی را نشان می داد، حذف شد. ما مطمئن هستیم که غیر فعال کردن تمام حساب های کاربری ما به درخواست دولت صهیونیستی انجام شده است."

به نظر می رسد که خاموش کردن صدای فلسطینیان بدتر شده است. فیس‌بوک کمیته ای موسوم به "هیئت نظارت" متشکل از یک گروه چند فرهنگی با حضور 20 فرد قدرتمند و بانفوذ را به منظور بهبود یا نظارت بر استانداردهای جامعه و نیز توسعه دستورالعمل های بیشتر درباره نوع محتوا برای حذف حساب ها تشکیل داده است.

"اِمی پالمور" عضو اصلی این کمیته و مدیرکل سابق وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی به معنای واقعی به سانسور آنلاین فلسطینیان پرداخت.

واحد سایبری در زمان مسئولیت او تأسیس و از سوی فیس‌بوک حمایت شد و برای حذف هویت فلسطین به خاموش کردن صدای فلسطینی ها پرداخت.

واضح است که بسیاری از قدرت ها در تلاش برای خاموش کردن صدای مردم فلسطین هستند، اما با مقاومت جوامع سراسر جهان برای آزادسازی فلسطین مواجه شده اند.

این مدل جوان ثابت کرد که تمام نسل های فلسطینی قابل حذف شدن نیستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خاموش کردن صدای حساب ها فیس بوک حذف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهپیمایی در کشورهای عربی و غربی در حمایت از غزه

روز جمعه بیش از ۱۰۰ تظاهرات در حمایت از فلسطینی‌های ساکن نوار غزه که از هفتم اکتبر با حملات ویرانگر رژیم صهیونیستی روبه‌رو هستند، در شهرهای مختلف کشور مراکش و دیگر کشورهای عربی و غربی برپا شد.

به گزارش ایسنا، انجمن مراکشی حمایت از مساله فلسطین، اعلام کرد ۱۰۴ راهپیمایی در ۵۶ شهر مراکش برپا شد و مردم مراکش برای بیست و نهمین جمعه پیاپی در حمایت از غزه و فلسطین به خیابان‌ها رفتند.

طبق بیانیه این انجمن غیردولتی، راهپیمایی‌ها به مناسبت گذشت بیش از ۲۰۰ روز از کشتارهای جمعی انجام شده در حق ساکنان نوار غزه برپا شدند.

به گزارش شبکه خبری «الجزیره»، از جمله شهرهایی‌ که در مراکش شاهد راهپیمایی‌ها بودند، القنیطره، دار البیضاء، الجدیده، برشید، تطوان و برکان بودند.

شهرهای مختلف مراکش از جمله رباط پایتخت آن تقریبا هر روز شاهد تجمع‌های گسترده مراکشی‌ها برای اعلام همبستگی با ملت فلسطین و درخواست برای توقف حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، لغو محاصره و کمک‌رسانی هستند.

موریتانی

همچنین صدها تن از شهروندان موریتانی در نواکشوت، پایتخت کشورشان برای اعلام همبستگی با غزه راهپیمایی کرده و از سکوت جامعه جهانی دربرابر جنگ نسل‌کشی در نوار غزه انتقاد کردند.

خبرنگار خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، تجمعی که انجمن ملی حامی ملت فلسطین برای آن فراخوان دادند، در خیابان‌های اصلی نواکشوت تا دفتر نمایندگی سازمان ملل در این شهر برپا شد.

تظاهرکنندگان علاوه بر پرچم‌های فلسطین و موریتانی، تصاویری از حجم ویرانی‌های برجای مانده از جنگ غزه را در دست داشتند.

یمن

در میدان «السبعین» شهر صنعاء نیز یمنی‌ها برای اعلام همبستگی خود با ساکنان نوار غزه و محکومیت این جنگ و محاصره نوار غزه تجمع کردند.

آنها با سر دادن شعارهایی در محکومیت این حملات و گرسنگی دادن به ساکنان نوار غزه و تقدیر از مقاومت قهرمانانه فلسطینی‌ها، اقدامی بین‌المللی برای کمک‌رسانی کامل به نوار غزه را خواستار شدند.

یمنی‌ها تداوم بسیج تمامی نیروها و امکانات را برای حمایت از غزه خواستار شده و بر لزوم تداوم تمامی این فعالیت‌ها تا زمان لغو محاصره غزه تاکید کردند.

در شهر تعز نیز راهپیمایی مشابهی برپا شده و یمنی‌ها با محکومیت جنایات مستمر رژیم صهیونیستی در نوار غزه، مقاومت فلسطینی‌ها را ستوده و حمایت از مقاومت آنها در برابر جنایات صهیونیستی، لغو محاصره نوار غزه و کمک‌رسانی‌ها به آنجا را خواستار شدند.

اردن

اردنی‌ها نیز در شهر امان با برپایی تجمعی، بازگشایی گذرگاه رفح و  افزایش کمک‌ها به نوار غزه را خواستار شده و در حمایت از مقاومت در غزه و کرانه باختری به ویژه دو اردوگاه جنین و نور شمس شعار سر دادند.

آنها همچنین توقف یورش‌های مستمر به مسجد الاقصی را خواستار شدند.

آلمان

در برلین پایتخت آلمان نیز راهپیمایی در اعتراض به این جنگ آغاز شد و ده‌ها معترض در یکی از میدان‌های این شهر تجمع کرده و همبستگی خود را با فلسطینی‌ها اعلام کردند.

پلیس آلمان که قصد داشت این تجمع را بر هم زده و چادرهای معترضان را جمع کند، تعدادی از تظاهرکنندگان را بازداشت کرد.

پلیس آلمان کمی بعد در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس مدعی شد که تظاهرکنندگان مقابل ساختمان پارلمان مرتکب نقض‌های مکرری از جمله خشونت علیه افسران پلیس شدند.

انگلیس
امروز شنبه قرار است در شهر لندن راهپیمایی در حمایت از فلسطینی‌ها با حضور صدها هزار تن از شهروندان انگلیسی برپا شود.

در مقابل پلیس انگلیس اعلام کرد که خطر شکل‌گیری درگیری‌ها و تنش‌هایی وجود دارد و این خطر چنان بزرگ که بخواهد مانع از برگزاری تظاهرات شود.

 قرار است این راهپیمایی در میدان پارلمان از ساعت ۱۲ ظهر آغاز شده و نیم ساعت ادامه یابد.

برخی رسانه‌های انگلیسی پیش‌بینی کردند که در راهپیمایی امروز صدها هزار تن برای اعتراض به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه شرکت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهادت ۳۴ فلسطینی در حملات امروز اشغالگران به نوار غزه
  • سابقه سیاه تشکیلات خودگردان از «انتفاضه فلسطین» تا «طوفان الاقصی»
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • دانشجویان ایران هم‌صدا با دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین
  • شهادت اسیر فلسطینی ۱۰ روز بعد از بازداشت توسط نظامیان صهیونیست
  • نبرد مسلحانه رزمندگان فلسطینی با اشغالگران در کرانه باختری
  • شهادت ۳۷ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
  • راهپیمایی در کشورهای عربی و غربی در حمایت از غزه
  • توجه اصلی به جنایات صهیونیستها معطوف باشد