Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@07:51:15 GMT

فیس بوک میلیاردها اکانت را حذف کرد

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۳۶۰۹

فیس بوک میلیاردها اکانت را حذف کرد

پول‌نیوز - به گزارش پول نیوز به نقل از ایسنا، فیس‌بوک که یکی از بزرگترین شبکه‌های اجتماعی در جهان به شمار می‌آید، در سال‌های اخیر از سوی بسیاری از نهادهای دولتی و سیاسی در کشورهای مختلف از جمله ایالات متحده آمریکا تحت فشار قرار گرفته است؛ به گونه‌ای که بارها نمایندگانی از این غول شبکه اجتماعی بارها مجبور شده‌اند در برابر نمایندگان کنگره در مورد مسائل مختلف توضیح و شهادت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حالا به نظر می‌رسد که فیس‌بوک قصد دارد کارنامه سفیدی از خود بر جای بگذارد و به همین سبب نیز به تازگی اعلام کرده است که در سه ماهه نخست سال جاری میلادی حدود ۲.۱۹ میلیارد اکانت و حساب کاربری جعلی را حذف کرده است، این در حالی است که در سه ماهه آخر سال گذشته نیز ۱.۲ میلیارد اکانت را به علت جعلی بودن غیرفعال کرده بود.
به گفته کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری، انتشار این اخبار و گزارش‌های جدید از سوی فیس‌بوک می‌تواند به معنای تلاش این شرکت برای شفاف سازی و جلب اعتماد کاربران و نهادهای قدرت در جهان باشد، چراکه حذف کردن این تعداد حساب کاربری از پلتفرم فیس‌بوک بدون شک هزینه‌های زیادی را بر فیس‌بوک وارد خواهد کرد؛ بنابراین به نظر می‌رسد که این اقدام عجیب برای آن ارزش زیادی دارد که به جوانب اقتصادی آن را ترجیح داده است.
بر اساس گزارش وب سایت the verge ، فیس‌بوک خود در واکنش به انتشار خبر حذف حساب‌های کاربری جعلی گفته است که تعداد زیادی از کاربران برای مدت‌های طولانی به ساختن چندین اکانت به صورت هم زمان اقدام می‌کردند که حالا از این پس با استفاده از الگوریتم‌های جدید مبتنی بر هوش مصنوعی دیگر قادر به انجام این کار نخواهند بود.
الکس شولتز، معاون ارشد فیسبوک آنالیتیک در این باره خاطرنشان کرده است با اینکه این عدد برای شروع بسیار بزرگ به نظر می‌رسد، اما باید تمرکز خود را روی افزایش بی شمار حساب‌های کاربری جعلی و تقلبی که به شخص خاصی تعلق ندارند و معلوم نیست برای چه هدف و انگیزه‌ای ایجاد شده‌اند، بگذاریم تا با انتشار اخبار کذب و دروغین مقابله کنیم.


منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فیس بوک شبکه های اجتماعی بین الملل هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۳۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس

طی حوادث سال ۹۶ بود که عکسی در رسانه‌های غربی از داخل ایران منتشر شد که به اصطلاح نماد اعتراض دانشجویی شد و بازتاب یافت. 

"یلدا معیری" عکاس این عکس بود که در مصاحبه با نیویورک تایمز به جعلی بودن آن اعتراف کرد و آنرا کارگردانی شده و تزئینی نامید که دود داخل عکس ناشی از کپسول آتش نشانی است.

وی پیشتر برای آب و تاب دادن به ماجرای عکس جعلی‌اش ادعا کرده بود در یک شرایط سخت امنیتی این تصویر را گرفته است!

این مصاحبه یکسال بعد از آنکه رسانه‌های مختلف علیه ایران از آن سواستفاده کردند، انجام شد و وی در همان سال ۹۶ جایزه بهترین تک عکس خبری سال ایران را دریافت کرد!

این عکاس که با سیل انتقادات نسبت به فریب افکارعمومی روبرو شد بعد‌ها وقتی ترامپ از این عکس جعلی برای توییت ضدایرانی استفاده کرد به خاطر اینکه رییس جمهور پیشین آمریکا قوانین سفت و سختی برای تردد ایرانیان در ایالات متحده اجرا کرده که وی نتوانسته خانواده خود را ببیند، انتقاد کرد. با وجود افشای جعلی بودن این عکس، اما سازمان‌های غربی بازهم از این عکاس تجلیل کردند.

البته این تنها عکس جعلی دانشجویی در خصوص حوادث ایران نبود. «احمد باطبی» که در سال ۷۸ عکس وی با پیراهن خونی در رسانه‌های غربی بازتاب یافت و وی ادعا می‌کرد متعلق به همکلاسی‌اش است بعد‌ها معترف شد که وی نه دانشجو بوده و نه این خون، خون انسان است!

او تعریف کرده زمانی که عشق رفتن به آمریکا همه وجودش را لبریز کرده بود، با هماهنگی با عکاس همکار نشریه انگلیسی اکونومیست (که دبیر عکس روزنامه اصلاح‌طلب جامعه هم بود)، در جریان حوادث ۱۸ تیر سال ۷۸، با بالا بردن یک پیراهن ظاهرا خونی، (استفاده از خون مرغ) اسم و رسمی در رسانه‌های غربی برای خود دست و پا کرد.

استفاده از فیک‌نیوز‌های خبری علیه کشورمان و فضاسازی دروغین با اقدامات و طراحی برخی ایرانیانی که به کشور خود پشت کرده‌اند، درحالی است که آمریکا امروز ضمن سرکوب شدید اعتراضات دانشجویان این کشور در دانشگاه کلمبیا و دیگر دانشگاه‌های ایالات متحده آزادی بیان را به شدت نقض کرده است.

«وجد وقفی» خبرنگار شبکه الجزیره در کاخ سفید در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس لینک دسترسی به تصاویر سرکوب دانشجویان دانشگاه اموری را در اینستاگرام منتشر کرد و نوشت: «به گفته این دانشجویان، پلیس ضد شورش آتلانتا با گلوله لاستیکی و گاز اشک‌آور به سمت آنان حمله می‌کند.»

دانشجویانی که نه برای ضربه زدن به نظم عمومی بلکه جهت اعتراض به نسل‌کشی فلسطینیان در غزه اقدام به برپایی تجمع کرده‌اند. تصاویر برخورد با دانشجویان که با خشونت و به طور قهرآمیز صورت می‌گیرد واقعی است و ترس‌ها و روی زمین کشیدن‌ها، تک تیرانداز‌های بالای پشت‌بام، استفاده از گاز اشک آور و ... همه واقعیت دارد و دیگر خبری از کپسول آتش نشانی برای وهم آلود و امنیتی کردن فضای کارگردانی شده نیست!

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • قتل برادر با شلیک گلوله/ کشف میلیاردها تومان چک خون‌آلود در جیب مقتول
  • اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود
  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • اپل آی‌دی بسیاری از کاربران در سراسر جهان غیر فعال شده است
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری